FALUSI VENDÉGLÁTÓ

A falusi vendéglátó szakemberként feladatai szerteágazóak, partnerekkel, vendégekkel, munkatársakkal kell, hogy együttműködjön. Biztosítja a vendéglátóhely operatív működését, készletgazdálkodást végez, fogadja és kezeli a megrendeléseket.

A vendégek részére programokat ajánl, igény szerint szervez, marketing tevékenységet végez, valamint a vendéglátóhellyel kapcsolatos gazdálkodási és pénzügyi feladatokat is kézben tartja.

A végzettség birtokában lehetősége nyílik:

  • saját gazdaságában élelmiszer előállító kistermelői tevékenység végzésére
  • saját illetve a helyi termékekből is álló vendéglátást folytatni

A képzés megkezdésének feltételei

  • alapfokú iskolai végzettség (befejezett 8. általános iskolai végzettség)
  • foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat

Képzés időtartam: 800 óra

A képzés számonkéréssel zárul, melynek sikeres teljesítése esetén Tanúsítványt állítunk ki!

A képesítő vizsga sikeres letételét követően kerül kiállításra a bizonyítvány akkreditált, független vizsgaközpont által!

Képzés díja: 189.000.- (részletfizetési lehetőségekről kérjük tájékozódjon ügyfélszolgálatunkon)

A képzési díj tartalmazza az előzetes tudásmérés, az oktatások és a záró számonkérés díját!

TURIZMUS-VENDÉGLÁTÁS KÉPZÉSEK

DOKUMENTUMOK