FALUSI VENDÉGLÁTÓ
A falusi vendéglátó szakemberként feladatai szerteágazóak, partnerekkel, vendégekkel, munkatársakkal kell, hogy együttműködjön. Biztosítja a vendéglátóhely operatív működését, készletgazdálkodást végez, fogadja és kezeli a megrendeléseket.
A vendégek részére programokat ajánl, igény szerint szervez, marketing tevékenységet végez, valamint a vendéglátóhellyel kapcsolatos gazdálkodási és pénzügyi feladatokat is kézben tartja.
A végzettség birtokában lehetősége nyílik:
- saját gazdaságában élelmiszer előállító kistermelői tevékenység végzésére
- saját illetve a helyi termékekből is álló vendéglátást folytatni
A képzés megkezdésének feltételei
- alapfokú iskolai végzettség (befejezett 8. általános iskolai végzettség)
- foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat
Képzés időtartam: 800 óra
A képzés számonkéréssel zárul, melynek sikeres teljesítése esetén Tanúsítványt állítunk ki!
A képesítő vizsga sikeres letételét követően kerül kiállításra a bizonyítvány akkreditált, független vizsgaközpont által!
Képzés díja: 189.000.- (részletfizetési lehetőségekről kérjük tájékozódjon ügyfélszolgálatunkon)
A képzési díj tartalmazza az előzetes tudásmérés, az oktatások és a záró számonkérés díját!